Spennende cluster-samarbeid innen VR og AR

VR og AR er teknologier i sterk vekst. Det er utrolig spennende å se hvordan disse teknologiene bidrar til å forbedre og forenkle produkter og tjenester innen stadig nye fagområder og bransjer. Kong Arthurs riddere ønsker å øke sin kompetanse og lære å utnytte disse teknologiene på best mulig måte. For å være nærmere utviklingen og i direkte kontakt med der det skjer har vi blitt medlem i VR Oslo. Vi håper at det skal bidra til at vi får et utvidet nettverk og mulighet til å dele kompetanse og kunnskap. Vi ønsker å bygge fremtidens løsninger for våre kunder!

Les mer om VR Oslo

By |2018-03-16T16:03:27+00:00november 27th, 2017|AR, Cluster, Helse, Kompetanse, Kong Arthur, Media, Nettverk, Oslo, Partner, Riddere, Samarbeid, Utdanning, Vekst, VR, VR Oslo|Kommentarer er skrudd av for Spennende cluster-samarbeid innen VR og AR