Spennende ridderprosjekt innen finans

Finansbransjen står ovenfor store endringer som vil utfordre eksisterende forretningsmodeller de kommende årene. Vi som et teknologiselskap, ser på dette som en spennende mulighet der vi kan bidra til å utvikle morgendagens løsninger.

Vi i Kong Arthur har sett et økende behov for forbedringer og innovasjon hos våre kunder. Vi ønsker å arbeide tett med kundene i avklaring av deres behov, forretningsmodeller og utvikling av deres løsninger.

Partnerskapet med Sparebank1 Finans Østlandet er et godt eksempel der ulike bransjer og ulik kompetanse utnyttes for å skape nye muligheter.

Les utklipp fra HA
Les artikkel på shifter.no
By |2018-03-16T16:02:52+00:00desember 28th, 2017|Avtale, Brumunddal, Design, Finans, Gründer, Innovasjon, IT, Kompetanse, Kong Arthur, Oppdrag, Partner, Partnerskap, Riddere, Samarbeid, Vekst|Kommentarer er skrudd av for Spennende ridderprosjekt innen finans