InfraNord og Luostejok Kraftlag har valgt ”Bredbånd fra A til Å”

”Bredbånd fra A til Å” er konseptnavnet på en helt ny systemløsning levert av det norske selskapet Kong Arthur AS i tett partnersamarbeid med svenske Netadmin Systems AB og tjenesteleverandør Lindorff,

”På jakt etter en systemleverandør som kunne tilby nøkkelferdige løsninger for å håndtere våre bredbåndsleveranser, falt valget til slutt på denne spennende nyskapningen”, forteller Lars Storelv, administrasjonssjef i Luostejok Kraftlag, som har sitt hovedkontor i Lakselv i Finnmark. Gjennom årelange samarbeid med sine naboselskaper, var det også naturlig å gjøre denne anskaffelsen sammen med InfraNord, bredbåndsselskapet til Repvåg Kraftlag, som holder til i Honningsvåg, noen mil nord for Lakselv, – tett på Nordkapp.

Last ned hele pressemeldingen
By | 2018-09-18T12:34:14+00:00 september 18th, 2018|Avtale, Bredbånd, InfraNord, Integrasjon, IT, Lindorff, Luostejok Kraftlag|Kommentarer er skrudd av for InfraNord og Luostejok Kraftlag har valgt ”Bredbånd fra A til Å”