Teknologi for bredbånd

Kong Arthur har lang erfaring med løsninger for telekom og bredbåndsbransjen. Løsningene vi tilbyr skal lette arbeidet for kundeservice, legge til rette for selvbetjening, automatisere bredbåndsvirksomheten, gi økt kundetilfredshet og forbedret lønnsomhet.

Bredbånd fra A til Å


Vårt konsept «Bredbånd fra A til Å» består av en totalløsning som inkluderer OSS-/BSS-løsninger for effektiv styring og dokumentasjon av FTTH-nettverk. Løsningen består av Netadmin Nine© fra Netadmin Systems AB, Billpipe fra Kong Arthur AS (fakturaløsning for norske fiberselskap) og fakturaservicetjenester fra valgt tjenesteleverandør.

Løsningen ivaretar ønsker om en mest mulig automatisert virksomhet. Stabile leveranser gir økt kundetilfredshet og forbedret lønnsomhet for virksomheten.

Lurer du på hvor mye du kan spare på å benytte deg av «Bredbånd fra A til Å»? Prøv vår kalkulator som beregner kostnadsbesparelser ut fra opplysningene du oppgir:

Kalkulator for kostnadsbesparelser

Kundereisen


Kong Arthurs systemkonsept «BREDBÅND FRA A TIL Å» benytter Netadmin Nine som nav – og er en ende-til-ende løsning som håndterer kundereisen for bredbåndstilbydere. Les mer om hele kundereisen her.
Les mer om kundereisen

Partner


Netadmin Systems er et svenskbasert selskap som utvikler og markedsfører Netadmin Nine – en bredbåndsløsning som muliggjør vekst og smertefri overgang til fibernett. Løsningene reduserer time-to-market, eliminerer nedetid og øker opplevelsen av abonnentkvaliteten. NAS tilbyr programvareløsninger for framtida, til kunder over hele verden.

Har du og din organisasjon tid og forutsetninger til å fokusere på de aktiviteter som gjør en forskjell? Sjekk ut spennende løsninger for økt kundefokus, automatisering av daglige prosesser, hvordan du kan reduserer personavhengighet m.m.

Les mer på Netadmin Norge

Luostejok Kraftlag ønsker å benytte støttesystemer som i størst mulig utstrekning automatiserer og forenkler komplekse prosesser i den daglige driften av vår bredbåndsvirksomhet. Med Kong Arthur fant vi et selskaps som tenker helhet og innovasjon – og et system som er gjennomtenkt og imøtekommer våre forventninger. Prosjektet ble gjennomført med prosjektledelse fra Kong Arthur og ble levert på oppsatt tidsplan. Vi opplever Kong Arthur nå mer som en partner enn leverandør. De stiller alltid opp ved behov og gir gode løsningsråd på utfordringer vi presenterer.

 

– Lars Storelv, Administrasjonssjef, Luostejok Kraftlag, Lakselv