Vinner av Ringsaker kommunes næringspris 2020 🎉

Vi tilbyr

Fagkompetanse som ivaretar hele prosessen

Forretningsutvikling

Prosesser som gir et godt strategisk grunnlag for digitaliseringsprosjekter

Design

Teknologidesign basert på innsikt om brukerbehov og forretningsforståelse

Teknologi

Bred teknologikompetanse og erfaring med nyutvikling og integrasjoner

Produkter


Flere av våre medarbeidere jobber til daglig med utvikling og vedlikehold av produkter for utdannings- og bredbåndsbransjen. I 2019 lanserte vi i tillegg et produkt for håndtering av personvern i samarbeid med advokatfirmaet Septer.

Konsulenter


Vi har mange dyktige medarbeidere som jobber ute hos våre kunder. Hvis du trenger teknologisk kompetanse, har vi bred erfaring innen flere fagfelt. Har du skapt noe nytt så har vi lærenemme konsulenter som kan sette seg inn i dine behov og løse problemene sammen med deg.

Tverrfaglige team


I Kong Arthur vet vi at vi er avhengig av kompetanse for å lykkes. Derfor er tverrfaglige team kjernen i vår virksomhet, hvor alle våre fagområder jobber sammen for å levere den beste løsningen. Våre team hjelper deg med å realisere små og store digitale prosjekter.

Ønsker du å jobbe med innovativ IT?

Vi ser etter flinke folk!

Les mer

Kort om oss


Kong Arthur har kompetanse på flere fagområder og bred bransjeerfaring. Hos oss står kunden i sentrum, og vi gjør alltid en ridderlig innsats i det vi gjør. Videre har vi en rekke produkter som tilbys blant annet til høyskoler og universitet samt spennende løsninger for bredbåndsselskaper.
Les mer om oss