Riddere 2018-09-18T12:50:53+00:00

Kommandører

BJØRN OUSTAD

Konge

Bjørn Oustad en utrolig samlende person med mange relasjoner. Han jobber for gode samarbeidsprosjekter og har alltid flere jern i ilden. Bjørn er en glad, åpen og inkluderende leder. Han er brenner for at de ansatte skal trives, samtidig som han sørger for at Kong Arthur alltid leverer kvalitet i alle ledd.

Tlf: 932 49 966

JACOB INGWERSEN

Operasjonell Ridder

Jacob Ingwersen er engasjert og positiv. Han har alltid vært aktiv i arkitektur og mellomvaremiljøer og brukes ofte som rådgiver i prosjekter. Han er glødende opptatt av kunnskapsdeling og kommer ofte med kreative løsninger ingen har tenkt på før. Han er i tillegg vaktsjef for ridderne.

Tlf: 906 03 131

ØYVIND NORDAL

Markedsridder

Øyvind Nordal har bred og lang erfaring i IT- bransjen. I tillegg har han et stort nettverk og har derav mange relasjoner, spesielt innenfor energibransjen. Han en ærlig, utadvendt og likandes kar fra kraftbygda Matre i Sunnhordland, noe som kan være årsaken til energien han utstråler.

Tlf: 934 08 727

Riddere

ØYVIND SÆTRE

Ridder

Øyvind Sætre er en glad og harmonisk sogning med begge beina godt plantet i IT. Han opererer både som prosjektleder og utvikler hos oss med spesialkompetanse på Oracle og GIS/GIT. Han er en sterk ressurs i alle sammenhenger.

Tlf: 950 98 255

AUDUN JENSVOLL

Ridder

Audun Jensvoll opererer som rådgiver og arkitekt hos oss. Han har mange års erfaring fra ulike bransjer, noe som er en uvurderlig styrke. Audun er teknisk dyktig, alltid positiv og kreativ og jobber systematisk og selvstendig.

Tlf: 958 72 234

ROBIN S. SVEEN

Ridder

Robin Sveen en imøtekommende person, og en dedikert fullstack utvikler. Hos oss har primært ansvar for utvikling av medialøsninger for TV samt video on demand. Robin er en engasjert prosjektleder og en faglig sterk ressurs.

Tlf: 907 94 398

ØYSTEIN HERSKEDAL

Ridder

Øystein Herskedal er opprinnelig gründer og startet i sin tid bedriften SolarSoft. Det finnes knapt et program, verktøy eller database i universitets- og høgskolesektoren som han ikke kjenner til, og det er en stor styrke for oss.

Tlf: 934 41 785

NILS PETER LUNDEN

Ridder

Nils Peter Lunden er omgjengelig og positiv, med bred erfaring fra både databaser, kartdata (GIS-systemer) og .NET-utvikling. Nils Peter er løsningsorientert og gir alt for å levere i tide.

Tlf: 970 72 281

HENRIK TRONBØL

Ridder

Henrik Tronbøl er en herlig person med årelang erfaring som sytemutvikler innen telekombransjen hos flere av de største aktørene. Henrik er en utmerket arkitekt og rådgiver med spesialfelt innen databaser og integrasjoner.

Tlf: 481 10 779

STEFFEN L. RYE

Ridder

Steffen Rye er en kreativ og glad ridder med bakgrunn fra spillutvikling. Han har erfaring både som leder, designer og webutvikler. Steffen har et høyt fokus på god brukeropplevelse og grensesnitt i sitt arbeid.

Tlf: 943 01 272

THOMAS ØSTDAHL

Ridder

Thomas Østdahl er nyskjerrig, positiv og nyskapende. Han tenker fremtidsrettet og er opptatt av at løsningene skal være intuitive og brukervennlige. Thomas er fullstack-utvikler og sertifisert Scrum-master.

Tlf: 957 85 022

LARS ERIK STRAND

Ridder

Lars Erik Strand er en blid og omgjengelig ridder. Hans erfaring med ulike CRM systemer, spesielt Microsoft Dynamics CRM, gjør ham til en ettertraktet konsulent. Han er meget nøyaktig og jobber godt både alene og i team.

Tlf: 414 18 657

HÅKON HERSKEDAL

Ridder

Håkon Herskedal er blid og serviceminded. Han er glad i å hjelpe andre og å lære nye ting. Han tilegner seg raskt ny kunnskap innen produkter og han har meget god forståelse for programutvikling og drift.

Tlf: 958 56 719

JONATHAN A. MATIC

Ridder

Jonathan Matic er en flink fullstack utvikler både innen Java og .NET. Han fullfører alle oppgaver, produkter, vedlikehold, testing og har veldig høy arbeidsmoral. Jonathan er en pålitelig og rolig person.

Tlf: 403 91 379

EVE A. FLENGSRUD

Ridder

Eve Andrea Flengsrud Lyon ei blid og pliktoppfyllende jente som jobber for oss under utdanning. Hun spsialiserer seg innen grafisk design og IKT og drømmer om spillutvikling. Eve er alltid hjelpsom og lærevillig.

Tlf: 948 16 956

HEIKO SCHOLZE

Ridder

Heiko Scholze er en positiv og glad person med bred erfaring innen systemutvikling og gründerskap. Han er vår spesialist innen dataintegrasjon i universitets- og høyskolesektor, med øye for muligheter og detaljer.

Tlf: 467 90 110

ANDRIUS JANUSKA

Ridder

Andrius Januska er en positiv, motivert og allsidig systemutvikler. Han blir veldig ivrig når han kan jobbe med å utvikle innovative løsninger og er flink til å sette seg inn i nye teknologier.

Tlf: 952 90 620

BENT M. ENGSETH

Ridder

Bent er en kunnskapsrik og glad type. Han har jobbet med utvikling innen flere forskjellige sektorer, noe som gjør han til en allsidig og tilpasningsdyktig ridder vi har mye glede av.

Tlf: 970 23 053

NINA KNUTSEN

Ridder

Nina Knutsen er sprudlende og idérik. Hun brenner for å gjøre verden til et vakrere og mer brukervennlig sted. Hun er veldig glad i å hjelpe andre, og elsker å kommunisere i ord og bilder.

Tlf: 414 34 100

REGINE B. DYRENG

Ridder

Regine B. Dyreng er engasjert, dedikert og energisk og har årelang erfaring innen design, strategisk posisjonering og rådgivning. Hun har jobbet tett med bedrifter i mange år og brenner for å veilede kunden til å ta gode strategiske valg.

Tlf: 400 21 350

MAGNUS INGWERSEN

Ridder

Magnus Ingwersen er blid, utadvendt og elsker duppeditter og teknologi. Parallelt med utdannelsen jobbet han med design og programmering, og etter å ha tjenestegjort i Etterretningsbataljonen kan han struktur til fingerspissene.

Tlf: 924 72 819

UNNI FLENGSRUD OUSTAD

Ridder

Unni Flengsrud Oustad er nytenkende, strukturert og skaper lett tillit. Hun brenner for de menneskelige ressurser som kan gi muligheter for utvikling og innovasjon i bedriften. Hun har lang erfaring med person- og forretningsutvikling, workshop, kurs og kommunikasjon.

Tlf: 992 35 090

FINN JR. DYB-SANDNES

Ridder

Finn Jr. Dyb-Sandnes er ivrig, glad og nysgjerrig. Han elsker å lære nye ting, og blir ivrig når han blir utfordret. Han har stor interesse for informasjonssikkerhet og programmering.

Tlf: 901 28 936

KATARINA N. RUUD

Ridder

Katarina er så ny at hun ikke har fått noe omtale enda, men hun er helt topp!

Tlf: 952 18 241

BJØRN RONNY RØSÅSEN

Ridder

Bjørn Ronny er en sprudlende og blid ridder som tar utfordringer på strak arm. Han har lang erfaring som system- og programutvikler og jobber alltid med et smil på lur.

Tlf: 934 19 157

FREDRIK GUNSTAD

Ridder

Fredrik er så ny at han ikke har fått noe omtale enda, men han er helt topp!

Tlf: 978 76 853

ROLF-M. HJØRUNGDAL

Ridder

Rolf-Magnus Hjørungdal elsker å jobbe med kunstig intelligens og programmering. Som nyutdannet er han sulten på å lære, og blir veldig engasjert når han snakker om fremtidens teknologier.

Tlf: 909 31 892

ANDERS ENGER

Ridder

Anders er så ny at han ikke har fått noe omtale enda, men han er helt topp!

Tlf: 958 26 291

STIAN KRISTIANSEN

Ridder

Stian er så ny at han ikke har fått noe omtale enda, men han er helt topp!

Tlf: 474 07 626

KENNETH SNEKKERLIEN

Ridder

Kenneth er så ny at han ikke har fått noe omtale enda, men han er helt topp!

KJERSTI MYHRE

Ridder

Kjersti er så ny at hun ikke har fått noe omtale enda, men hun er helt topp!

Tlf: 415 60 560

Riddersermoni