Teknologi for telekom

Bredbånd fra A til Å

Vårt nye konsept «Bredbånd fra A til Å» består av en totalløsning som inkluderer OSS-/BSS-løsning for effektiv styring av FTTH-nettverk basert på Netadmin Nine fra Netadmin Systems AB, nye moduler og totalintegrerte bestillings- og fakturaløsninger fra Kong Arthur og faktura- og kundeservicetjenester levert fra Lindorff.

Løsningen tar sikte på å automatisere virksomheten, gi økt kundetilfredshet og derigjennom forbedret lønnsomhet. Vi leverer nøkkelferdige løsninger til ditt bredbåndsselskap.

Våre løsninger er basert på system- og tjenesteleveransene fra Eidsiva Bredbånd.

InfoHub – Datainnsamling i felt

Infohub er et enkelt verktøy for alle som trenger kjapp tilgjengelighet til datainnsamling. Den fungerer fint både med og uten internettilgang (offline og online modus). Design dine egne skjema tilpasset dine behov, enten det er et enkelt spørreskjema eller en mer avansert tilsynsrapport. Velg utseende og bygg opp dit skjema ved hjelp av forskjellige felttyper. Grupper feltene logisk for å framheve brukeropplevelsen.

Infohub støtter standard kartfunksjonalitet og redigering. Kartfeltene i skjemaet er knyttet til geometriobjekter i kart. Ta med smarttelefonen, nettbrett eller PC ut i felt og begynn utfylling av skjema. Arbeid uten internettdekning og synkronisér når nett er tilgjengelig. Redesign ditt skjema når det måtte passe. Infohub tar vare på alle skjemaer i en sentral lagringsserver i skyen. Det tilbys også et grensesnitt for integrasjon mot egne backend-servere, samt eksport til Microsoft Excel og egendefinerte rapporter.

Partner

Netadmin Systems er et svenskbasert selskap som utvikler og markedsfører Netadmin Nine – en bredbåndsløsning som muliggjør vekst og smertefri overgang til fibernett. Løsningene reduserer time-to-market, eliminerer nedetid og øker opplevelsen av abonnentkvaliteten. NAS tilbyr programvareløsninger for framtida, til kunder over hele verden.

Har du og din organisasjon tid og forutsetninger til å fokusere på de aktiviteter som gjør en forskjell? Sjekk ut spennende løsninger for økt kundefokus, automatisering av daglige prosesser, hvordan du kan reduserer personavhengighet m.m.